Elérhetőségek

Pa-Ro Kerékpárbolt és Szerviz

Cím: 9022 Győr,
Szent István út 45.
Telefon: +36/96/524-383
E-mail: parokerekpar@gmail.com
Facebook

FacebookBemutatkozás


Cégünk, a PA-RO ’93 Kft. több mint 20 éve foglalkozik kerékpárok, elektromos kerékpárok, alkatrészek, védőfelszerelések, ruházat, kiegészítők forgalmazásával Győrben.

Az elmúlt 26 év alatt cégünk folyamatosan fejlődött, bővült. Fő profilunk a kerékpárok és kiegészítők forgalmazása, azonban ezek mellett kerékpárok javításával, szervizelésével is foglalkozunk.

Üzletünk nemcsak a Győr és környékén élők körében népszerű, hanem a határon túlról (Szlovákia, Ausztria), valamint a világ több pontjáról (USA, Kanada, Dubai, Franciaország, Spanyolország, Tenerife stb.) érkező turista számára is.

Az évek folyamán cégünk oly mértékben fejlődött, hogy 2015. tavaszától nagyobb helyre költözött. Jelenleg 225 m2-en várjuk kedves régi és új vásárlóinkat Győrben, a Szent István út 45. szám alatt található új üzletünkben.

A hozzánk látogató vásárlók igényeit igyekszünk teljes mértékben kielégíteni, így akár a kerékpárok, akár a kiegészítők tekintetében több gyártó termékét forgalmazzuk.

Elsősorban a magyar gyártók termékeit részesítjük előnyben, de a piaci kereslet igényeinek megfelelően a külföldi gyártók által kínált termékek is megvásárolhatóak nálunk.

Kerékpárok tekintetében az alábbi márkák széles választéka található meg üzletünkben: GEPIDA, AUTHOR, Schwinn-Csepel, DEMA, MALI, Cannondale, stb., azonban a legkisebbekre is gondolva Győrben, és a Nyugat-dunántúli régióban elsőként mi forgalmazzuk a kicsik és szüleik körében közkedvelt TANULÓBICIKLI-t.

Kiegészítőkből az alábbi márkák érhetőek el: Author, BBB, Blackburn, Cateye, Continental, CST, Gepida, SRAM, RMS, Zoggie, stb.


A jövőben is arra törekszünk, hogy a különböző vásárlói rétegek igényeit ki tudjuk elégíteni.
Vissza az előző oldalra!
Pa-Ro Kerékpárbolt és Szerviz - Magyar