Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 96 / 524 383

Adatvédelmi nyilatkozat

Az ügyféladatok kezelése

Az Ön által megadott adatokat  a Pa-Ro 93 Kft. a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, személyre szabott szolgáltatások nyújtása illetve hírlevél küldése céljából tárolja. E célból postai úton, e-mailben, telefonon (SMS-ben is) vagy faxon léphetünk kapcsolatba Önnel. Visszaigazoló e-mailjeiben olyan harmadik féltől származó marketinges anyagot is találhat, amely megítélésünk szerint hasznos lehet az Ön számára. Adatait a következő célokra használhatjuk: számvitel, számlázás és könyvvizsgálat, hitel- és egyéb fizetésre használt kártya ellenőrzése és szűrése, marketinges elemzés, rendszer-tesztelés, karbantartás és fejlesztés, ügyfélfelmérések, ügyfélkapcsolatok. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve 2 esetben:

1. Ha a szerződés teljesítése érdekében a harmadik fél alvállalkozónkként működik közre, aki a Pa-Ro 93 Kft.-től kapott adatokat vagy nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve továbbadni, vagy adatkezelési biztonsági előírásai legalább annyira szigorúak, mint az általunk alkalmazottaké.

2. Amikor törvény kötelez minket az Ön adatainak harmadik fél részére történő kiadására.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatok biztonsága

A személyes azonosításra alkalmas információk megadásakor adatai biztonságos, kellő mértékű titkosítással kerülnek átvitelre a világhálón keresztül. A hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően szigorú biztonsági eljárást követünk az Ön által megadott adatok tárolásakor és átadásakor az illetéktelen hozzáférés elkerülése végett. Biztonsági eljárásaink értelmében a bizalmas információkhoz való hozzáférést esetenként az Ön személyazonosságának igazolásához kötjük.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Pa-Ro 93 Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.parokerekpar.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.