Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 96 / 524 383

BBB Cycling


A BBB Cycling több, mint 20 éve része az útnak. 1998-ban két szenvedélyes kerékpáros, Chris Koppert és Frank Moons alapította a céget, miután visszavonultak a 90-es évek profi versenyeitől. Mivel egykor maguk is profi kerékpárosok voltak, megértették, mire van szükségük a kerékpárosoknak és elkezdtek minőségi termékeket készíteni.

Koppert és Moons lehetőséget láttak abban, hogy a termékeiket egyetlen bemutató falon jelenítsék meg. Felismerték ennek előnyeit, szemben azzal, hogy termékeiket a versenytársak termékei mellett mutassák be. A BBB bemutató falai ismertté váltak és elkülönültek azoktól a falaktól, ahol a versenytársak márkái sorakoztak egymás mellett. Ez a vízió a BBB 90-es évek végi bemutatása óta, világszerte több, mint 40 országban terjedt el. A mai napig a BBB híres választékáról és a kisebb, illetve nagyobb kerékpárüzletekben való jelenlétéről.

Az utad részei  Ami eredetileg az alábbi szlogennel indult: „Kerékpár alkatrészek, kerékpárosoknak, kerékpárosoktól”, az évek során „Az utad részévé” alakult. A BBB Cycling minden kerékpáros számára értéket akar adni. Minden útnál ott akarunk lenni, örömet okozva és ügyelve arra, hogy a kerékpárosok minél több időt töltsenek a kerékpárjukon a barátaikkal együtt. A kerékpározás valami különleges dolog. Az ember gondtalannak érzi magát és élvezheti a pillanatot. Pontosan ezt az érzést kedveljük mi is és szeretnénk még jobbá tenni a termékeinkkel.

(forrás:bbbcycling.com/hu_hu)

Rendezés:
Nézet:
Üzletünkben megtalálható
7.700 Ft
Üzletünkben megtalálható
8.200 Ft
Üzletünkben megtalálható
11.900 Ft
Üzletünkben megtalálható
12.150 Ft
Üzletünkben megtalálható
21.900 Ft
Üzletünkben megtalálható
29.700 Ft