Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 96 / 524 383
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Pa-Ro 93 Kft. több mint 25 éve foglalkozik kerékpárok, elektromos kerékpárok, alkatrészek, védőfelszerelések, ruházat és kiegészítők forgalmazásával Győrben.

Az elmúlt 27 év alatt cégünk folyamatosan fejlődött, bővült. Fő profilunk a kerékpárok és kiegészítők forgalmazása valamint szervizelése, javítása. Főként Stevens, Gepida, Csepel, Mali, GT és Mongoose kerékpárokat forgalmazunk, de található nálunk jó néhány Cannondale is. Alkatrészek és kiegészítők vonatkozásában az ABUS, BBB, Bikefun, Sram és SHIMANO termékeit részesítjük előnyben, de jelen van az üzletben számos egyéb kerékpár, alkatrész és kiegészítő is.

Üzletünk nemcsak a Győr és környékén élők körében népszerű, de a határon túlról (Szlovákia, Ausztria), és már a világ több pontjáról (USA, Kanada, Dubai, Franciaország, Spanyolország, Tenerife stb.) is érkeztek hozzánk elégedett vásárlók.

Szeretettel várjuk Szent István úti üzletünkben, ahol reméljük megoldást találunk elképzelésére vagy akár kerékpárral kapcsolatos problémájára.

Üdvözlettel: A Pa-Ro Kerékpárüzlet csapata.