Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 96 / 524 383
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ÁSZF

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Pa-Ro 93 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Pa-Ro 93 Kft.), mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó (a továbbiakban: szolgáltató) által üzemeltetett https://www.parokerekpar.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával az alábbi szerződést elfogadja, amely az Európai Unió vonatkozó 97/7/EK irányelvének szabályaira épülő 17/1999. (II.5.) Korm. rend. előírásainak figyelembe vételével készült.

Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt mindenképpen olvassa el, felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal az oldal üzemeltetőjéhez.

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és a https://www.parokerekpar.hu oldalán rendelést küld, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön és az üzemeltető Pa-Ro 93 Kft. között létrejött. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa a szerződést, de a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. Kérjük, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes szerződési feltételeket.

A webáruházban csak cselekvőképes természetes, ill. jogi személy vásárolhat és adhat le megrendelést. A rendelés elküldésével a megrendelő és a szolgáltató között, mint távollévők között kötött szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. A szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható legkörültekintőbb magatartás tanúsítására, a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat a rendelést követően de legkésőbb átvételkor kiegyenlíti.

A szerződés oly módon jön létre, hogy a megrendelő a webáruházban kiválasztott tételeket elektronikusan megrendeli. A megrendelési folyamat során Ön megismeri a termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jellegzetességeit, az árakat és fizetési feltételeket és az áru átvételének módját. A megrendelés érvényesítéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF, jelen dokumentum.)

Céginformáció:

Cégnév:                       Pa-Ro 93 Kft.

Székhely:                     9022 Győr Szent István út 45.

Adószám:                     12702936-2-08

Cégjegyzék szám:        08-09-009793/5

TEÁOR:                         4764. Sportszer-kiskereskedelem

 

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

E-mail:                       parokerekpar@gmail.hu

Telefon:                     06 96 / 524 383

Ügyfélszolgálat:         Hétköznapokon 9 - 17 óráig

 

A termékkínálatunk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából ismerheti meg részletesen. Kérdés esetén a lentiekben megadott elérhetőségek bármelyikén készséggel állunk szíves rendelkezésére.

A webáruházunkba érkezett megrendeléseket a lehető legnagyobb alapossággal dolgozzuk fel. A beérkező megrendeléseket feldolgozzuk, azokat kizárólag a visszaigazolást követően tekintjük kölcsönösen elfogadott írásbeli szerződésnek. A szerződés, illetve a szerződéskötés nyelve: magyar.

A webáruházunkban kínált akciós termékeket illetően minimális kiszolgálási mennyiséget nem áll módunkban meghatározni, hiszen a termék leértékelésére sor kerülhet kifejezetten az alacsony mennyiségű raktárkészlet, illetve az adott termék gyártásának megszűnése okán is.

Az internetes közzététel esetleges pontatlanságáért (tévesen megjelenő műszaki paraméterek, fényképes ábrázolás, árak, stb.) nem vállalunk felelősséget, erre vonatkozóan mindenféle jogi út igénybevételét kizárjuk. A webáruház internetes felületén feltüntetett képek a vonatkozó termék lényeges tulajdonságát hivatottak bemutatni, helyenként illusztrációk, vagy egyéb felszereléseket is tartalmaznak.

Az internetes felületünkön olvasható vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, illetve olyan nyilatkozatnak, mely szerint az adott termék korlátlan mennyiségben állna rendelkezésre.

A https://www.parokerekpar.hu honlapon történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül, lakcímre vagy egyéb címre történő kiszállítással, illetve telephelyünkön történő személyes átvétellel. (9022 Győr Szent István út 45.)

 

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

A jogszabály hatályos verziója elérhető a  https://kereses.magyarorszag.hu/jogszabalykereso link alatt. A Megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Pa-Ro 93 Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a termék bármely eltérő módon történő visszajutása esetén felmerülő kárát jegyzőkönyvezi és érvényesíti. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról és a visszajuttatás költségeinek viseléséről azonban a Megrendelőnek kell gondoskodnia.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a üzletünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszatérítse a vásárló részére.

Amennyiben a termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibásak, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a vásárló egy szerződésszerűen teljesített rendelést nem vesz át és a futárszolgálat a parokerekpar.hu internetes üzlet költségén visszahozza a csomagot, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a Megrendelőt a jövőben csak banki átutalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.

A felelősség korlátozása:

A parokerekpar.hu internetes üzletben való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A parokerekpar.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

·         Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

·         Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a parokerekpar.hu akadálytalan működését és a vásárlást.

·         Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

·         Bármely levél — függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett —, de főleg bármilyen adat elvesztése.

·         Bármely szoftver nem megfelelő működése.

·         Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

A parokerekpar.hu bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás a parokerekpar.hu weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.

A parokerekpar.hu szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát a parokerekpar.hu honlapot, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és parokerekpar.hu nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a parokerekpar.hu internetes üzletben (a weblapon). Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a parokerekpar.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Regisztráció:

A parokerekpar.hu tartalmának böngészéséhez (termék információk, cikkek), a tételek kosárba rakásához nem szükséges semmiféle regisztráció, ezeket bárki adatai megadása nélkül teljesen anonim módon, szabadon megteheti, azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációs folyamat elvégzésére. Regisztrálva sokkal kényelmesebb lesz a vásárlás, mert nem kell az adatait minden alkalommal újra megadni, valamint a regisztrációval próbáljuk kiszűrni a hamis rendeléseket.

A vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával kell kitöltenie a regisztrációs űrlapot. A hibásan kitöltött adatlapokat érvénytelennek tekintjük és az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésekért!

Teljesítés és kiszállítás:

A megrendelt árut a GLS csomagküldő szolgáltató által juttatjuk el a megrendelésben megadott címre. Személyes átvétel üzletünkben lehetséges!

A megrendelés folyamata során lehetőség van megadni a kiszállítás pontosabb időpontját, melyhez a futár a lehetőségekhez képest próbál minél jobban igazodni. A telefonos egyeztetés nem az előre történő hely és időpont egyeztetésére szolgál, hanem arra, ha a címzett a megadott címen, más módon nem érhető el csak telefonon.

Teljesítésnek az áru átvétele számít, ezért kérjük, feltétlenül győződjék meg átvételkor:

·         a csomagolás sértetlenségéről,

·         az áru épségéről, és mennyiségéről

·         valamint a rendelésben megadott és számlán szereplő tételek és árak egyezőségéről.